Image

Școala Gimnazială nr.37 Constanța

Despre noi
Share
Str. Arcului nr. 8, Constanta 0341427405 sc37cta@yahoo.com Lun-Vin: 08:00-17:00

CAMBRIDGE CORNER - Acasa

Scoala 37 Constanta - CAMBRIDGE CORNER 

Beneficiile examenelor KET& PET pentru elevi

Examenele noastre ajută elevii să își dezvolte competențele lingvistice și să-și îmbunătățească limba engleză pas cu pas.

 Fiecare examen vizează un anumit nivel al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și oferă un obiectiv clar pentru programele de studiu.

Tipurile de itemi și întrebări din cadrul examenelor reflectă cunoștințele asimilate de elevi în timpul orelor de curs și sunt concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra predării și învățării. În plus, examenele au ca rezultat o diplomă internațională, care este recunoscută de mii de instituții și angajatori, precum și de Ministerul Educației Naționale din România.

Având în vedere că recunoașterea examenelor de către Ministerul Educației Naționale este, de asemenea, structurată pe nivelurile CECRL, pregătirea pentru examene este pe deplin compatibilă cu programa școlară.

 Examenele noastre vă ajută să dezvoltați competențele și încrederea elevilor - fiecare examen este conceput astfel încât să consolideze competențele dobândite la nivelul anterior și să pună bazele succesului pe viitor.

Ele vă ajută să vă structurați programa de predare a limbii engleze astfel încât să aveți un parcurs bine definit în pregătirea elevilor.

Examenele Cambridge English reprezintă alegerea perfectă pentru: a echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea la clasa a 5-a si clasa a 9-a cu program intensiv sau bilingv de predare a limbii engleze a echivala proba de competență lingvistică de la Bacalaureat a studia la universități prestigioase din România sau din afara țării (în special cu C1 Advanced, acceptat aproape peste tot pentru admitere) a dovedi nivelul de limba engleză angajatorilor pentru un stagiu profesional sau recrutare.

 Standarde internaționale Fiecare examen Cambridge English este aliniat la un nivel al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Acest cadru este utilizat în întreaga lume pentru a evalua competențele lingvistice și joacă un rol esențial în educația și politicile din domeniul lingvistic.

Cambridge - English qualifications

Descarca brosura informatii

Mai mult...

Anunturi

Rezolvarea subiectelor de la simularea KET din 26 noiembrie 2022

Mai mult...

Contact

Datele noastre de contact:

cambridgesc37@gmail.com

Mai mult...

No item found!

Vrei sa ne scrii?

Login